Rezervišite odmah

Wellness & Spa

U prostoru za relaksaciju duha i tijela, dominira veliki zatvoreni bazen, a ekskluzivitet dodatno obogaćuju skladno uklopljene staklene površine, kamene statue, fontane i atraktivni morski akvarijum. Spa & Wellness centar je mjesto koje gradi tradiciju harmonije duha i tijela u prijatnoj atmosferi kroz kombinaciju blagotvornih dejstava vode, toplote i opuštajućih tonova.

Unutrašnji bazen površine 270 m2

Spoljašnji bazen površine 160 m2


Centar za masažu

Jacuzzi


Sauna

DERMA LIFE Spa Oceana Capsule


Teretana

Solarijumi

Jedinstveni ambijent za opuštanje, opremljen po najsavremenijim standardima pruža bogat izbor masaža i tretmana lica i tijela u 7 posebno dizajniranih prostorija.

Masaža

Specijalno kreirani programi i paketi pomoći će vam da se oslobodite stresa, napetosti, bolova, viška kilograma ili celulita. Izbor od preko 30 vrsta masaža i tretmana je obogaćen i prvim domaćim wellness brandom Montenegro Mediteran masažom upotpunjenu maditeranskim mirisima lavande, ruzmarina i đumbira.

Klasična švedska masaža, refleksoterapija stopala, holistička masaža, masaža toplim vulkanskim kamenjenm, tretmani na bazi čokolade, meda i vina samo su još neke od naših preporuka dok će Vas ljubazno i profesionalno osoblje centra najbolje uputiti u svijet relaksacije.