Rezervišite odmah

Buffet restoran Kristal

Buffet restoran Kristal je restoran za samoposluživanje na bazi švedskog stola. Prostrani restoran kapaciteta do 600 mjesta, pogodan je za razne vrste slavlja, vjenčanja i sl. Ambijent je svijetao, elegantno uređen, a raznovrstan izbor hrane prilagođen je gostima različitih gastronomskih afiniteta.

Restoran Amfora

Elegantni a-la carte restoran sa brojnim specijalitetima crnogorske i mediteranske kuhinje. Izbor specijaliteta je samo vaš, a akvarijumi i pažljivo birani detalji u ambijentu su tu da Vaš ručak ili večeru pretvore u malu svečanost za pamćenje

Restoran Azzurro

Za odmor u mediteranskom stilu idealan izbor je plažni restoran Azzurro. Ime sve kaže, ugođaj je izvanredan jer se pogled pruža na azurno plavetnilo mora. Kada tome dodate bogat meni i ljubazno osoblje, preostaje samo da se prepustite pravom odmoru na mediteranski način.

Kafeterija Opera

U okruženju otvorenog bazena i brojnih fontana, uz šum vode i hlad pergole zasvođene zelenilom, ušuškala se kafeterija Opera. Pravi izbor za predah uz kafu ili osvježavajuće piće između dnevnih aktivnosti, uz profesionalnu uslugu uvijek nasmijanog osoblja, učiniće Vaš dan kompletnim.