Rezervišite odmah

Aqua Park

Aqua park Mediteran je mjesto gdje zabava počinje, traje i dugo se pamti. Bazeni, tobogani, platoi za sunčanje, mnogo su više od zanimacije, osvježiće Vas i zabaviti u isto vrijeme. Za najmlađe, tu su posebno uređeni bazeni malih dubina, za sigurnu igru u vodi. Ovo mjesto izazova i avantura prostire se na 7500 m², od čega vodene površine preko 1300 m², prima preko 1000 posjetilaca, a sa svojih 7 bazena, 10 tobogana i lijenom rijekom (lazy river), jedinsveni je Aqua Park u Crnoj Gori. Posjetiocima su na raspolaganju ležaljke, suncobrani i propratni rekviziti.

Tobogan super slide

Tobogan free fall


Tobogan swril bowl

Bazen za djecu


Palme

Ležaljke i suncobrani

Spoj mediteranskih elemenata: voda, kamen, masline i palme, čini dan proveden u Aqua parku „Mediteran“ drugačijim. Jedinstveni dizajn ovog vodenog carstva nudi brojne atrakcije za posjetioce.

Zabava iz snova

Profesionalni DJ je zadužen da avantura bude potpuna i prilagođena zabavi iz snova, aktuelni ljetnji hitovi smenjuju se u vedrim ritmovima primorske atmosfere.

Plaža

Na samo 100 m udaljenosti od hotela nalazi se predivna pješčana plaža, koja je 1936. i 1971. dobila Grand prix nagradu kao najljepša prirodna plaža na Mediteranu. 120 m ove plaže pripada hotelu Mediteran i namjenjena je isključivo gostima hotela. Sitni pijesak blagotvorno će djelovati na sva vaša čula, pružajući vam prijatan osjećaj potpune opuštenosti. Ostaje vam samo da s vremena na vrijeme napravite nekoliko koraka nekoliko koraka do kristalno čiste vode, koja osvježava i krijepi. Na bečićkoj plaži možete uživati u suncu do predvečerja jer ono baš na ovom mejestu najkasnije zalazi. Plaža je opremljena svim potrebnim sadržajima za potpuni i konforan odmor vas i vaše porodice. Opremljena je vrlo kvalitetnim ležaljkama i suncbranima kao i sa ležaljkama za odmor na vodi.