Rezervišite odmah

Velika konferencijska dvorana je kapaciteta oko 700 mjesta i posebna je kako zbog svog enterijera, tako i zbog svoje prostranosti i dnevnog osvjetljenja.

Kongresni centar Mediteran

Kongresni centar Mediteran je uspješno postavio nove standarde u MICE ponudi Crne Gore. Centar posluje u sastavu hotela Mediteran u Bečićima, ali je urađen kao prostorno zasebna cjelina, čime je omogućeno da se na MICE tržištu pozicionira na dva načina: kao samostalan kongresni centar i kao meeting kapaciteti hotela Mediteran. Površina centra je 2000 kvadratnih metara, ukupnog kapaciteta i do 1300 sjedišta.

Na dvije etaže Centar obuhvata:

12 različitih konferencijskih dvorana

Propratne sadržaje (garderobu, svlačionice, toalete)

Kabine za prevodioce, novinare i komentatore

Kancelarije

VIP salu

Vinski salon

Kongresni centar Mediteran

Naše sale su savršeno opremljene u pogledu tehnologije i usluge, a sa kapacitetima od 150 do 600 mjesta pogodne su za svaku vrstu događaja: prezentacije i konferencije, izložbe, predstave, prmocije proizvoda, gala večeri, modne revije, privatne prijeme.

Proslave, svečanosti i posebni događaji

Visok nivo profesionalnosti,dugogodišnje iskustvo i opremljenost po najvišim standardima garancija su dobroj organizaciji najljepših životnih trenutaka. Brigu oko angažovanja kvalitetne muzike možete prepustiti nama jer smo u mogućnosti da vam ponudimo izbor koji će zadovoljiti sve kriterijume i afinitete.

Naši gastronomski stručnjaci spremni su da zajedno sa vama kreiraju bogate i raznovrsne menije bilo da se odlučite za klasičnu postavku ručka i večere ili bogatu trpezu na bazi švedskog stola.

Sam čin vjenčanja smatramo jednim od najbitnijih životnih momenata i trudimo se da izađemo u susret svakoj želji naših klijenata kako bi im ovaj svečani čin ostao u najljepšem sjećanju.Hotel Mediteran raspolaže sa više atraktivnih prostora pogodnih za organizaciju vjenčanja:

Buffet restoran Kristal - kapacitet do 600 mjesta

Svečana sala Kongresnog centra - kapacitet do 420 mjesta


Restoran Azzurro - kapacitet od 80 – 240 osoba (sa terasom)

Terase Opere i Amfore - kapacitet do 240 osoba


Restoran Amfora - kapacitet od 80 – 140 osoba (sa terasom)