Rezervoni tash

Ku një pushim i ëndërruar bëhet realitet

Hotel Mediteran është e vendosur në vend tërheqës turistik Becici, vetëm 2 km larg nga Budva. Vet emri i hotelit tregon autenticitetin, harmonin dhe exoticism që ajo posedon

Shijone

Akomodimi

Kombinim të lartë të rehati dhe elegance

Shijone

Rezervoni tash

Rezervoni akomodimin
Ata e mritjes

-

-, -
-
Data e nisjes

-

-, -
-

Plazhi & Aqua Park

Aventurë Empire në ujë

Shijone

Një shpërthim i erës me erën e detit - harmoninë e trupit dhe shpirtit

Hotel Mediteran është e vendosur në vend tërheqës turistik Becici, vetëm 2 km larg nga Budva. Vet emri i hotelit tregon autenticitetin, harmonin dhe exoticism që ajo posedon. Mysafirëve të hotelit Mediteran i ofrohet mundësija për të shijuar atmosferën e veçantë që është një përzierje e elementeve natyrore: ujë, shkëmbinj dhe gjelbërim.Vet elementi i ujit është veçanërisht i rëndësishëm për të gjithë konceptin e hotelit sepse me pishinë është i mbuluar me një sipërfaqe prej mbi 1750 m². Hotelit në vitin 2008 është dhënë Çmimi Wild Beauty Award si hoteli më të mirë i cili me specifikat e vet kontribon ofertën turistike të Malit të Zi.

Në vetëm 100 m larg nga hoteli është një plazh i bukur me rërë, e cila në vitin 1936 dhe 1971 mori çmimin Grand Prix si plazh më të bukur natyror në Mesdhe. 120 m të këtij plazhi i përket hotel.Plazhi është e pajisur me të gjitha objektet e nevojshme për një pushim të plotë dhe të rehatshme për ju dhe familjen tuaj.

Mediteran resort për veç hotelit përëmbanë dhe pjesë të tjera të cilën e bëjnë Hotel Mediteran resort të veçuar ne gjithë Malin e Zi siç janë.

Qendra e Kongresit Mediteran

Ambienti për çdo rast

Shijone

Mediteran Wellness & Spa Qendra

Relaksimi në stilin mesdhetar

Shijone

Lux dhoma

Discover the charm of our Lux rooms, made for an additional feeling of comfort

Shijone

Restorante & bare

Mediteran, një tjetër emër i kënaqsisë

Shijone

Mediteran Aqua Park

Komponimi i elementeve të Mediteranit: uji, guri, ullinj dhe palma, e bën një ditë në Aqua Park "Mediteran" të ndryshem. Dizajni unik i kësaj mbretërie të ujit ofron atraksione të shumta për vizitorët.

Shijone

Tjerët për ne

Hotel Mediteran is located in the coastline of the rapidilly growing city of Budva (Becici coast), about 2km away from the old city of Budva. Very good choice to stay in. Comfortable rooms, nice breakfast, kind and helpfull personel.

Ktriad

Great hotel, better location, amazing stuff. Food is great and view from the hotel is amazing. Price is definitely low for that quality... I have been there 10 days for the conference and everything was perfect.

Saud S.

The location is great. 5 minutes walking to the beach and 30 mins walking to the budva old town via the sea side trail. It's nice for holding international meeting there with big meeting room and separated area. The spa and swimming pool is nice. The staff are really nice.

Amber L.